Jeep Rally Osogovo 2014 - Photo Gallery

Џип Рели Осогово (Џип Рели Калин Камен) е меѓународно ревијално џип рели кое се одржува секоја година на 24 Мај во чест на сесловенските просветители св. Кирил и Методиј. Уживајте во фото галеријата од Џип Рели Осогово 2014.

Jeep Rally Osogovo 2010 - Photo Gallery

Џип Рели Осогово (Џип Рели Калин Камен) е меѓународно ревијално џип рели кое се одржува секоја година на 24 Мај во чест на сесловенските просветители св. Кирил и Методиј. Уживајте во фото галеријата од Џип Рели Осогово 2010.

Jeep Rally Osogovo 2012 - Photo Gallery

Џип Рели Осогово (Џип Рели Калин Камен) е меѓународно ревијално џип рели кое се одржува секоја година на 24 Мај во чест на сесловенските просветители св. Кирил и Методиј. Уживајте во фото галеријата од Џип Рели Осогово 2012.

Jeep Rally Osogovo (Kalin Kamen) - Photo Gallery

Џип Рели Осогово (Џип Рели Калин Камен) е меѓународно ревијално џип рели кое се одржува секоја година на 24 Мај во чест на сесловенските просветители св. Кирил и Методиј. Уживајте во фото галериите од овие настани!!.

Jeep Tour Mariovo 2014 - Photo Gallery

Џип Турнеја Мариово 2014 се одржа на 28-29.06.2014. Уживајте во фото галеријата од овој настан!

Jeep Tour Mariovo 2015 - Photo Gallery

Џип Турнеја Мариово 2015 се одржа на 27-28.06.2015. Уживајте во фото галеријата од овој настан!

Jeep Tour Mariovo 2010 - Photo Gallery

Џип Турнеја Мариово 2010 се одржа на 19-20.06.2010. Уживајте во фото галеријата од овој настан!

Jeep Tour Mariovo 2012 - Photo Gallery

Џип Турнеја Мариово 2012 се одржа на 14-15.07.2012. Уживајте во фото галеријата од овој настан!

Jeep Tour Mariovo 2011 - Photo Gallery

Џип Турнеја Мариово 2011 се одржа на 18-19.06.2011. Уживајте во фото галеријата од овој настан!

Jeep Tour Mariovo 2013 - Photo Gallery

Џип Турнеја Мариово 2013 се одржа на 15-16.07.2013. Уживајте во фото галеријата од овој настан!

Jeep Rally Sopishte - Photo Galleries

Џип Рели Сопиште - Фото галерии

Jeep Rally Sopishte 2011 - Photo Gallery

Џип Рели Сопиште 2011 - Фото галерија

Jeep Rally Sopishte 2013 - Photo Gallery

Џип Рели Сопиште 2013 - Фото галерија

Jeep Rally Plackovica 2013 - Photo Gallery

Џип Рели Плачковица 2013 - Фото галерија

Jeep Rally Plackovica 2012 - Photo Gallery

Џип Рели Плачковица 2012 - Фото галерија

Jeep Rally Plackovica - Photo Galleries

Џип Рели Плачковица 2011 - Фото галерија

Jeep Rally Plackovica - Photo Galleries

Џип Рели Плачковица - Фото Галерии

Off Road Убавините на Бистра 2011 - Фото галерија

Off Road Убавините на Бистра 2011 - Одличен 4х4 настан организиран од Авто Мото Клуб „Убавините на Бистра“ одржан на 04.сеп.2011 г

Off Road Убавините на Бистра 2014 - Фото галерија

Off Road Убавините на Бистра 2014 - Одличен 4х4 настан организиран од Авто Мото Клуб „Убавините на Бистра“ одржан на 28.сеп.2014 г

Off Road Убавините на Бистра 2012 - Фото галерија

Off Road Убавините на Бистра 2012 - Одличен 4х4 настан организиран од Авто Мото Клуб „Убавините на Бистра“ одржан на 01.јули.2012 г

Off Road Убавините на Бистра 2011 - Фото галерија

Off Road Убавините на Бистра 2013 - Одличен 4х4 настан организиран од Авто Мото Клуб „Убавините на Бистра“ одржан на 29.09.2013 г

Jeep Tour Mariovo - Photo Galleries

Џип Турнеја Мариово е 4x4 off road настан кој се одржува секое лето (вообичаено крај на месец јуни, почеток на јули) на терените на Мариово.

Language Switcher

Search

Не пропуштајте

4х4 Екскурзии низ Македонија

Откријте ги големиот број на живописни локации преку незаборавни 4х4 екскурзии низ Македонија Повеќе информации...
4X4 Off Road

Изнајмете 4х4 возило и истражувајте ја Македонија

4x4 Тури и Екскурзии

Меморијален Туризам

Откријте ги локациите од Првата светска војна во Македонија

Меморијален Туризам

Велосипедски тури во Македонија

Велосипедски тури во Македонија

Велосипедски тури во Македонија

Планинарски тури во Македонија

Планинарски тури во Македонија

Планинарски тури во Македонија

Уживајте во фото галериите од различните локации во Македонија

Истражи ја Македонија

Компании партнери на здружението OFF ROAD Macedonia

Партнери