Рафтинг на Тара 13-15.05.2016

Дел од членовите на здружението OFF ROAD Macedonia од 13 – 15.05.2016 година беа во посета на најголемиот кањон во Европа и имаа можност да уживаат во живописните предели на националните паркови Сутјеска и Дурмитор.

прва светска војна

САФАРИ КЛУБ НИШ во соработка со здружението ОФ РОУД МАКЕДОНИЈА Ве покануваат на изложбата на фотографии „ЕКСПЕДИЦИЈА ВЕЛИКИ РАТ“

Language Switcher

Search

Don't miss

4х4 Excursions in Macedonia

Explore our various 4x4 tours or hire a vehicle to visit other location in Macedonia Read More...
4X4  Off Road

Hire 4x4 Vehicle and Explore Macedonia

4x4 Off Road Tours

Memorial Tourism

Explore the First World War and other Memorial Locations in Macedonia

Memorial Tourism

Biking in Macedonia

Bicycle Touring in Macedonia

Bicycle Touring

Hiking in Macedonia

Explore the various tours in Macedonia

Hiking in Macedonia

Enjoy the photo galleries from various parts on Macedonia

Explore Macedonia

Off Road Macedonia partner companies and collaborators.

Partners